Bed kaders - ecologisch - Team 7

Riletto bed: Team 7 Riletto

Inspringende glijders verschaffen het bed riletto zijn zwevende uitstraling. Hoofdeinde en bedzijden zijn optioneel in stijlvol massief hout of in leder verkrijgbaar.

De „zwevende“ bedconsoles zijn uitgerust met een praktische lade. Een charmant handwerkdetail is de afgeronde verbinding tussen console en hoofdeinde.

Hoogwaardige houtconstructies symboliseren de hoge kwaliteit van het met de red dot design award onderscheiden bed. Traditionele houten steekverbindingen maken het bed riletto bijzonder sterk en geschikt voor verhuizingen.


Nox bed:Team 7 Nox

Karakteristiek voor het bed nox zijn de 3,9 cm dikke, tegengesteld afgeronde bedzijden van massief hout. De zichtbare houten verbindingen van de bedzijden verenigen zich op de hoeken tot een elegante S-lijn. Inspringende pootelementen geven het bed nox zijn zwevende uitstraling. De op geraffineerde wijze handgemaakte, metaalvrije bedverbindingen zijn uiterst sterk en geschikt voor verhuizingen.

Het hoofdeinde nox is in twee varianten – in massief hout of bekleed met lederverkrijgbaar. Het hoofdeinde zet de elegante lijn van de bedzijden voort. Het lederen hoofdeinde nox dient al naargelang de behoefte als neksteun of als armleuning: ontspannen lezen of rechtop zitten zijn beide mogelijk.

Valore bed:Team 7 Valore

Lage poten en de elegante materiaaldikte zijn karakteristiek voor het bed valore. Bij het hoofdeinde hebt u de keuze uit horizontale spijlen of leder. Beide hoofdeindevarianten kunnen tevens met een raamwerk worden uitgerust. Het bed valore wordt in drie hoogtes aangeboden. Fraaie, traditionele houtverbindingen garanderen stabiliteit en metaalvrijheid.
Lunetto bed:Team 7 Lunetto

Fijnzinnig uiterlijk tegen een slanke prijs.
Het bed lunetto is optisch overtuigend en aantrekkelijk geprijsd. De sierlijke materiaaldikte geeft het bed lunetto een bijzonder lichte uitstraling. Fraaie, traditionele houtverbindingen garanderen stabiliteit en metaalvrijheid. Het lunetto bed wordt met houten, recht houten of met leren hoofdeinde aangeboden.

 

Sesam bed: Team 7 Sesam

Natuurlijk gezond slaapcomfort.
Traditionele metaalvrije houtverbindingen onderscheiden het bed sesam. Puur massief hout, uitsluitend met kruidenolie veredeld, zorgt voor duurzaam gezond slaapcomfort. Voor het sesam bed zijn drie verschillende hoofdeinden leverbaar: horizontale spijlen, verticale spijlen of met houten paneel.