Bureautafels

Atelier bureau

Past zich aan uw lengte aan.
Het flexibele atelier bureau is in hoogte verstelbaar van 68 tot 81 cm en maakt zodoende ergonomisch werken voor vrijwel iedere lichaamslengte mogelijk. Noodzakelijke kabels verdwijnen eenvoudig in de kabeluitsparing en de geïntegreerde kabelgoot. Afhankelijk van de ruimte in uw kamer kunt u bij het atelier bureau kiezen uit vijf lengtes.


Cubus sécretaire

Bureau of commode.
Gesloten lijkt de cubus sécretaire op een elegante commode. In geopende vorm toont hij zijn geraffineerde details. Het uittrekbare blad dient als bureaublad, maar biedt ook ruimte aan toetsenbord, schrijfgerei en bij de variant met beeldschermlift ook aan het beeldscherm.
 
Uiterst comfortabel is de cubus sécretaire met traploos in hoogte verstelbaar beeldscherm. Met 1 druk op de knop past het beeldscherm zich aan de lichaamslengte van de gebruiker aan. Uitgerust met laden of deuren stelt de cubus sécretaire zich helemaal in op uw behoefte aan opbergruimte.
 
Erg praktisch is de cubus sécretaire ook onderin: achter de draaideuren kunnen computer, ordners en printer worden opgeborgen. Comfortabel detail: het uittrekbare printerplateau.


Elektrisch verstelbare bureau's

Actie: Bij aankoop van een elektrisch verstelbare tafel en een bureaustoel (Kinnarps, Hag, RH) krijgt u een gratis Move van Variér/Stokke of een zitbal.