Eetkamer tafels

Nox tafel Team 7 Nox tafel - voet hout

Een meesterwerk van de natuur dat is de nox tafel. Hij is gemaakt van 100% massief hout en maakt vooral indruk door zijn tafelblad dat 3,8 cm dik en max. 3 meter lang is. In de houtsoorten eiken en noten is het degelijke nox tafelblad ook verkrijgbaar in wildsortering. Typisch voor deze bijzondere sortering zijn natuurlijke kenmerken als knoesten en markante houttekeningen.
 
Helemaal van massief hout is de vaste nox tafel met houten onderstel. Dit degelijke houten onderstelTeam 7 Nox tafel - voet metaal garanderen extra stabiliteit en accentueren het oorspronkelijke karakter van de tafel nog duidelijker. BBijzonder interessant is ook de materiaalcombinatie bij de vaste nox tafel met metalen pootstel. Het elegante pootstel biedt zelfs bij kleine tafels voldoende ruimte, ook voor de benen – en ook aan de kopse kant.
 
Hoogwaardige ambachtelijke details zoals de tegengesteld afgeronde randen bij de hoeken benadrukken de uitstekende kwaliteit van de tafel. De lengtevoeg in het midden van de tafel kan desgewenst worden afgesloten met een metalen strip.

 


Girado tafel

Driedubbel in vorm.Team 7 Girado tafel
Welk tafelblad wilt u graag? Een rond, bootvormig of elliptisch blad? De houten girado tafel is in alle drie vormen verkrijgbaar. Karakteristiek voor de girado tafel is de kruisvoet van glanzend of mat aluminium.

Het afgeschuinde tafelprofiel ‘verstopt’ bij de girado uittrektafel ook de geïntegreerde inlegbladen. Dankzij het comfortabele 2soft uittrekmechanisme kan de girado tafel, afhankelijk van zijn vorm en afmetingen, met 50, 60 of 100 cm worden uitgebreid. Het tafelblad is in zeven houtsoorten verkrijgbaar. Bij het uittrekblad heeft u de keuze uit massief hout en gekleurd glas, glanzend of mat.

 

Magnum tafelTeam 7 Magnum tafel

De award-winnende magnum stoel, die als vaste-en als uittrektafel verkrijgbaar is. De magnum uittrektafel is uitgerust met het gepatenteerde, met een hand te bedienen 2soft mechanisme. Deze door TEAM 7 ontwikkelde uittrektechniek geeft blijk van de grote innovatieve kracht van het bedrijfDankzij het geïntegreerde inlegblad kan de magnum tafel heel eenvoudig met 50, 2 x 50 of 100 cm worden verlengd tot maximaal 350 cm.
 
Hoogwaardige ambachtelijke kenmerken zoals pen-en-gat-verbindingen garanderen stabiliteit en laten de karakteristieke eigenschappen van massief hout bijzonder goed tot hun recht komen. De tafel- en uittrekbladen zijn in zeven houtsoorten en negen glaskleuren in glanzend of mat verkrijgbaar.
 

Mylon tafelTeam 7 Eviva tafel

Elegant en licht ogen de tafelpoten van Mylon. De onder het tafelblad aangebrachte aluminium steun zorgt voor meer stabiliteit en benadrukt de elegante uitstraling van de tafel.
 
Erg handig: u kunt bij de Mylon tafel kiezen uit een vaste tafel en een uittrektafel. Bij de uittrektafel kan het geïntegreerde inlegblad dankzij de innovatieve 2soft techniek met slechts een hand worden bediend: in een handomdraai biedt uw Mylon tafel 50, 2 x 50 of 100 cm meer ruimte voor u en uw gasten.


Cubus tafel

De prijs slaat alles...Team 7 Cubus tafel
bij de vaste maat cubus t1 tafel, die in vier breedtes en maar liefst negen lengtes verkrijgbaar is.De tafelpoten zijn gemaakt van massief hout of van metaal, glanzend of mat. Bij de houten variant zit op de overgang tussen tafelplaat en -poten een kleine roestvrijstalen tussenplaat. Het cubus t1 tafelblad is in zeven houtsoorten verkrijgbaar.
 
Het oppervlak met zijn open poriën is behandeld met kruidenolie, waardoor vlekken en kleine gebruikssporen heel eenvoudig kunnen worden verwijderd.
 

Loft tafel

Natuurlijk hout in zijn mooiste vorm.
Team 7 loft tafelEen meesterwerk op het gebied van traditionele handwerkskunst is de van natuurlijk hout vervaardigde tafel loft. Tafelpoten met zichtbare pengatverbindingen symboliseren de hoge kwaliteit van de afwerking en waarborgen stabiliteit.

De klassieke tafel loft is wordt aangeboden met vast of uitschuifbaar blad met gepatenteerde 2soft-zwenktechniek. Met geïntegreerde inlegbladen kan de tafel met 60 cm of 2 x 60 cm tot een lengte van 370 cm worden verlengd. Optioneel is de tafel loft ook met een comfortabele besteklade verkrijgbaar.


 


Geïntegreerde inlegblad 

De Magnum, Eviva en Cubus tafel kunnen zowel in een vaste lengte besteld worden als met een geïntegreerde inlegblad (1 x 50cm, 1 x 100cm of 2 x 50cm), dat dankzij de innovatieve 2soft techniek met slechts één hand kan worden bediend.

Team 7 verlengstuk

Een lichtvoetige reus350
De uitlopende Y-vormige poten geven de yps tafel een sculpturale uitstraling. Tegelijk zorgt de potenvorm voor een zeer stabiele basis met maximale beenruimte. De schuin gefreesde zijkanten van het tafelblad geven yps een moderne, dynamische look terwijl markante details als de kops aangelijmde tafelbladeinden van het traditionele ambacht getuigen.

De yps tafel laat zich perfect complementeren met de yps bank in combinatie met de aye stoel in draaistoeluitvoering of de eviva stoel.