Home Cinema

Voeg comfort toe aan uw favoriete films
 
Onze Stressless® home cinema-combinatie is een ware verleiding voor alle filmliefhebbers van over de hele wereld. Niet verwonderlijk, aangezien de unieke Stressless® kenmerken hier perfect van pas komen. De Stressless® zetel met hoge rug is gewoonweg de allerbeste TV-zetel die er te krijgen is. Neem gewoon plaats en druk op play!

 
Totaal Stressless® comfort
 
Indien u een home cimena-systeem bezit, wordt de aankoop van een Stressless® zetel en fauteuil pas echt zinvol. Met de afzonderlijk instelbare zitjes, dankzij de perfect uitgebalanceerde glijfunctie én de correcte nek- en lendensteun is Stressless® de beste TV-zetel ooit. Wanneer u perfect comfortabel zit, kan u pas echt genieten van beeld en geluid.

 
Meer comfort bezorgt een nog intensere filmbeleving

Met onze praktische hoektafel aan beide kanten van de zetel, zijn de hapjes en drankjes nooit meer dan een armlengte van u verwijderd. De grote dubbele voetenbank biedt voldoende plaats om uw voeten omhoog te leggen en kan in alle richtingen worden uitgetrokken wanneer u behoefte heeft aan meer ruimte. Daarenboven is er een extra tafelblad te verkrijgen dat perfect past in de voetenbank-opbergruimte en dat bovenop de voetenbank kan worden geplaatst indien nodig.
 

Comfort is de afstandsbediening dicht bij de hand hebben
 
In de armsteun Sector/Sector Arm zit er een verborgen ruimte waarin u afstandsbedieningen en alles wat u graag bij de hand heeft, kunt opbergen terwijl u relaxt. Op zich stelt dit niet veel voor, maar het bespaart u wel een vervelende zoektocht wanneer uw programma dadelijk gaat beginnen. Het zijn die kleine dingen die een groot verschil maken.

 
Maar natuurlijk beschikt u over voldoende ruimte!
 
Dankzij de flexibiliteit van de moderne geluidsversterking en een ware revolutie qua beeldschermen, volstaat zelfs een kleine ruimte om een perfect resultaat te verkrijgen. Alle afmetingen in de standaard uitvoeringen (klik op de onderstaande link) zijn weergegeven in cm en refereren naar het Stressless® model Arion. D-afmetingen verwijzen naar de rechtopstaande/achteroverliggende positie.