Salon tafels

Rock 'n RollTeam 7 Rock 'n Roll salontafel

Welkom bij Fred Flintstone!
Een vuistbijl uit de oertijd diende als inspiratiebron voor dit kunstwerk van natuurlijk hout waarbij de moderne houtbewerking in een spanningsveld met de archaïsche vormentaal staat.
 
De met behulp van hoogwaardige handwerkskunst uit 38 mm dik massief hout gemaakte segmenten vormen een unieke oppervlaktestructuur. De strak gedefinieerde zijkanten en zachte radiussen breken het licht op fascinerende wijze en roepen de meest uiteenlopende schaduwspellen op. Gecombineerd of individueel, rock & roll zet buitengewone accenten in elke woonruimte.


Stern salon tafelTeam 7 Stern salontafel

Tafel of kunstwerk?
Het hart van de salontafel stern is een ringvormig knooppunt, van waaruit acht identieke stralen wegschieten. Een geraffineerd wisselwerking naar boven en naar onderen gericht zijn de stralen, van zowelde poten als dragers van de ronde glasplaat. De facet-geslepen rand van de heldere glasplaat genereert charmante kleur- en lichteffecten.
 
De onderscheiding met twee gerenommeerde designprijzen - de reddot design award 2011 en de interior innovation award 2011 - bevestigt de „sterkwaliteiten“ van salontafel stern.

 

 

Jewel salon tafel

Een juweel voor de woonkamer.Team 7 Jewel salontafel
Rond, ovaal of driehoekigsalontafel juwel overtuigt in elke vorm en is een sieraad voor elke woonruimte.
 
Als voorbeeld voor het ontwerp van de juwel-salontafels dient de zetting van een diamantring. De glasplaat wordt stijlvol gedragen door de sierlijke, aan de kruisvoet ontspringende armen van de tafel. De facet geslepen, heldere glasplaat onderstreept de diamantring-uitstraling. De kruisvoet draagt de tweede glasplaat, die extra ruimte biedt.
 

 

c3 salon tafel

Sterk materiaal, volledig gewichtloos.Team 7 c3 salontafel
Stijlvol design, natuurlijk hout, massief materiaal en een gewichtloos gevoel zijn bij salontafel c3 niet met elkaar in tegenspraak. De 4,6 cm dikke tafel- en bodemplaat is uiterst sterk en stabiel.
 
Het in het midden liggende kruis verbindt – van buitenaf nagenoeg onzichtbaartafel- en bodemplaat en zorgt voor overzichtelijke bergruimte.
 

Lux salon tafel

lux – de salontafel met de 'magic' lade.
Team 7 Lux salontafelBasis voor de harmonieuze proporties van salontafel lux is het design volgens het principe van de Gulden Snede. Slimme details zoals de verborgen lade maken salontafel lux tot een charmante begeleider van uw houten meubelen.
Lift salon tafel

De nieuwe salontafelgeneratie.
De innovatieve salontafel lift kan door middel van een hendel aan de onderkant traploos van 35 tot 71 cm in hoogte worden versteld. Als legvlak, theetafel of voor de lunch: salontafel lift past zich comfortabel aan de diverse woonbehoeften aan.
 
Het vierkante tafelblad wordt in massief hout of met glasplaat aangeboden. De verchroomde middenpoot in mat of glanzend zorgt zowel voor maximale stabiliteit als voor een ongedwongen uiterlijk.

Team 7 Lift salontafel