Stoelen - Team 7 - eetkamer

STOEL AYETeam 7 Aye stoel

Aye, aye Sir.
De nieuwe stoel aye, die werd onderscheiden met de interior innovation award 2012, overtuigt door een perfecte mix van schoonheid en comfort. Fijne ledernaden omspannen de filigrane gestoffeerde stoel en exact gedefinieerde randen vormen een mooi contrast met de royale rondingen.

De markante taillering van de rugleuning geeft aye een luchtige uitstraling en fungeert als greepzone bij de hantering. De flexibele rugleuning, ergonomische armleuningen en een comfortabele, elastische zitting staan garant voor gezellige uren aan tafel. De stoel aye is met en zonder armleuningen in 22 lederkleuren en 4 houtsoorten verkrijgbaar.

 

 

 

Magnum Stricktex

Regel nu voor uw magnum sledestoel Stricktex vier jaar garantie!Team 7 Magnum stoel Sticktex
Dit actief ademende materiaal dat zich aanpast aan zijn 'bezitter' biedt eersteklas zitcomfort, heeft een lange levensduur, is eenvoudig te reinigen en recyclebaar. Het garen voor de Stricktex sledestoel wordt in Duitsland geproduceerd op basis van milieuvriendelijke textielnormen. Het Stricktex zelf wordt volgens een gepatenteerd proces precies passend in één stuk gemaakt en zonder afval te veroorzaken.
 
Uiterst materiaalvriendelijk is de gepatenteerde 'softframe'-uitvoering: een soort coating tussen het frame en het textiel geeft het Stricktex nog meer stevigheid. Hierdoor is het permanent bestand tegen de grote dagelijkse belastingen.
 
De met een designprijs onderscheiden sledestoel magnum is in acht kleuren en zowel met als zonder armleuningen in massief hout verkrijgbaar. Bij het onderstel kunt u kiezen uit verchroomd staal, glanzend of mat en palladium glanzend.

 

Stoel F1Team 7 F1 stoel

Oneindig comfortabel.
Het meest opvallende ontwerpelement is het sierlijke zitframe van verchroomd staal (naar keuze ook mat verchroomd of in palladium-look) dat de blik van de kijker als een eindeloze lus weet te vangen.  De door het frame omlijste elegante leuning geeft de stoel en lichte en slanke verschijning en vormt de karakteristieke achterkant van f1 - een vaak onderschat aanzicht.

De hoge, naar boven toe taps toelopende rugleuning maakt dankzij een geïntegreerde lendensteun en flexibele schouderzone een aangename en ergonomisch juiste zithouding mogelijk.

 

 

 

 

Girado stoelTeam 7 Girado stoel

Massief hout maal drie.
De drie girado stoelen – met kruisvoet, als sledestoel en als draaistoelfascineren door hun driedimensionale rugleuning van meesterlijk geslepen massief hout.
 
Alle girado stoelen zijn optioneel verkrijgbaar met houten leuning of met leer beklede leuning. Bij de houten variant kunt u kiezen uit zeven houtsoorten. Het leer voor de leuning en de zitting is in 21 kleuren leverbaar.
 
De girado stoel met kruisvoet werd in 2007 onderscheiden met de red dot design award. De kruisvoet is gemaakt van verchroomd staalnaar keuze glanzend of mat. 
 

 

 

s1 stoelTeam 7 s1 Stoel

Uw nieuwe favoriete plek!
Ergonomisch optimaal doordacht en heerlijk comfortabel is de stoel s1: geselecteerd natuurlijk hout, uitsluitend met natuurlijke kruidenolie behandeld, tijdloos in design en volgens traditioneel vakmanschap vervaardigd. De comfortabele stoel s1 is in drie varianten verkrijgbaar:
 •met een zitting en leuning van natuurlijk hout
 •met een zitting in natuurlijk hout en een leuning bekleed met leder
 •met een zitting en leuning met lederen bekleding
 
Individuele ontwerpmogelijkheden bieden zeven houtsoorten en 23 lederkleuren. Natuurlijke nerven met open zijkanten geven de stoel als variant met dik leder een nog authentiekere look.

 

 

 

 

Eviva stoelTeam 7 Eviva stoel

Naadloos mooi!
Geraffineerde ambachtelijke traditie is te zien bij de stoel eviva: de pooten zijn 'naadloos' verbonden met de zitting en rugleuning.
 
De eviva stoel overtuigt door de interessante combinatie van massief hout en leer. Voor een grote keuze bij de vormgeving volgens uw eigen smaak zorgen zes houtsoorten en 21 leerkleuren.


 

 

 

 

 

 

 

 

Magnum leerTeam 7 Magnum stoel leder

Hier zit u heerlijk.
De magnum sledestoel in leer zit uiterst comfortabel. Het zwevende design van deze sledestoel maakt dynamisch-comfortabel zitten mogelijk.
22 verschillende leerkleuren garanderen individuele mogelijkheden. Het onderstel is leverbaar in verchroomd staal, glanzend of mat en in palladium glanzend. Optioneel kan de magnum sledestoel in leer ook worden uitgevoerd met armleuningen. U kunt daarbij kiezen uit 7 houtsoorten.