Variér

Relax

Na een lange dag hard werken, wilt u niets liever dan wegzakken in een comfortabele stoel en lekker ontspannen zodat u even kunt uitrusten. Alle recliners van Variér zijn uitgerust met kantelmechanismen waarmee u heerlijk achterover kunt leunen of rechtop kunt zitten in een actievere positie terwijl uw lichaam alle ondersteuning krijgt die het nodig heeft om te kunnen ontspannen.


Lounge

Ga lekker zitten. En doe dat in een comfortabele lounge-stoel van Variér. Ervaar hoe een stoel aanvoelt die u omarmt en u uw eigen persoonlijke ruimte geeft. Onze lounge-stoelen zijn niet alleen mooi vormgegeven maar geven u tegelijkertijd de vrijheid om u rustig te bewegen zodat u zich ontspannen en comfortabel voelt.
 

Work

Elke activiteit die zich aan tafel afspeelt, of het nou gaat om huiswerk, studie, spelletjes, tekenen, werk of hobby's, zou altijd moeten worden gedaan op een stoel die de natuurlijke beweging van het lichaam bevordert. Het Variér-assortiment bureaustoelen omvat kniestoelen en zadelstoelen. Beiden bieden de unieke voordelen van actief zitten met een open lichaamshoek, waardoor de positie van het lichaam natuurlijker is.
 

Dining

De eetkamerstoelen van Variér zijn ontworpen voor puur comfort rond de eettafel. Al onze eetkamerstoelen hebben een kantelfunctie, in de vorm van een kantelmechanisme in de zitting of in de vorm van runners. De stoel biedt u daarmee bewegingsvrijheid én comfortabele ondersteuning.