Variér Dining

Varier / Stokke DateVariér Date

De belijning van de Date is geïnspireerd op het mooiste wezen op aarde. Als er maar een klein stukje van die schoonheid terugkomt in de stoel, ben ik tevreden - zegt Olav Eldoy, designer van de Date.

Date is een uitnodiging om uren met je vrienden aan tafel te zitten. We eten, we praten, we vertellen elkaar verhalen. Date is gemaakt voor dit doel.

Een verborgen mechanisme maakt dat je vrij kunt bewegen en heerlijk zit.

Meer info

 

 

Variér Eight

Een lust voor het oog, een weldaad voor het lichaamVarier / Stokke Eight

De meeste keukenkrukken hebben óf een goed design óf een goed zitcomfort. Varièr Eight heeft beide.

Het is veel meer dan een moderne kruk voor een snel hapje of drankje. Met zijn uitstekende zitcomfort brengt Varièr Eight uw keuken tot leven.

Hij begeleidt u van 8 tot 8: van gezond ontbijten naar ontspannen lunchen en dineren tot aan gezellige get-togethers met vrienden en familie.

Meer info

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Variér InviteVarier / Stokke Invite

Verwen uw gasten op alle mogelijke manieren met de Variér® Invite. Overlaad ze met heerlijke cocktails, goede gesprekken en culinaire hoogstandjes, zodat ze zich over kunnen geven aan uren en uren van puur comfort. Het unieke kantelmechanisme dat geïntegreerd is in de zachte rondingen van de Invite, ondersteunt en beantwoordt iedere beweging. Uw feestje zal zo tot in de late uurtjes doorgaan.

 

De Variér® Invite is een kunstwerk, waar uw lichaam zich perfect in voelt. Het ontwerp is visueel aantrekkelijk en wanneer u zit past het zich perfect aan uw lichaam aan. Dankzij het flexibele ontwerp zit u nooit te lang in dezelfde positie. Gun uw vrienden de ervaring van een heerlijk diner, dat alle zintuigen prikkelt.