Variér Lounge

Planet

Sven Ivar Dysthe ontwikkelde de Planet in 1965 en nu maakt de stoel onderdeel uit van de Varièr®-reeks, nog net zo elegant en gebruikersvriendelijk, maar met de functionele verbeteringen die de stoel nog comfortabeler en functioneler maken dan voorheen. Toen de Planet opnieuw werd uitgebracht, werd een uniek en gepatenteerd mechanisme toegevoegd. Het mechanisme maakt het mogelijk om de zitting te kantelen waardoor er een nieuwe dimensie aan de beweging van de Planet is.

 U kunt naar voren en naar achteren leunen terwijl de stoel uw lichaam volgt. Het gepatenteerde kantelsysteem zorgt voor een comfortabele zitpositie alsook een vloeiende verandering hiervan. U kunt voorover leunen, gemakkelijk rechtop zitten, achteruit leunen wanneer u zich wilt uitrekken. U kunt zich vrij bewegen, uw zitpositie gemakkelijk veranderen en de bewegingsvrijheid krijgen waardoor u zich ontspannen en comfortabel kunt voelen.


 

Peel Club

Peel Club is een kleinere loungeversie van de Peel. Deze stoel past in elke ruime en is perfect voor een loungeruimte, hotelkamers, lobby's of wachtruimtes

 
 •Een stoel met een vorm die is bedoeld om de persoon die erin zit te beschermen (sinaasappelschil)
•De stoel is verkrijgbaar in gespiegelde versies, waardoor het een aantrekkelijk paar is voor gebruik in de lobby
•De stoel draait 360 graden. Van houding veranderen is gemakkelijk in de stoel; zo wordt aan onze behoefte aan beweging en variatie voldaan.