Variér Work

Variér Thatsit

Thatsit Balans is gebaseerd op het originele concept van Variable Balans.

Op die manier is Thatsit een veelzijdige kantoorstoel ideaal voor personen die langdurig moeten zitten.

Thatsit moedigt een actieve en natuurlijke zithouding aan terwijl er feilloos op je bewegingen wordt gereageerd door de schommelslede.

De stoel heeft instelbare beensteunen waardoor hij geschikt is voor grotere of kleinere personen.

Verkrijgbaar met en zonder rugleuning.

 

Variér Wing en Multi

Varier Wing (links op de foto) wordt via een gaslift op de juiste hoogte gebracht en is zoals alle Varier stoelen verkrijgbaar in verschillende stof-, leder- en houtkleuren.

Multi Balans (rechts op foto) is een compacte inklapbare balansstoel.

De stoel is met een simpele handeling in hoogte verstelbaar en is heel gemakkelijk mee te nemen.

 

Variér Variable

We leven in een maatschappij waarin je niet alleen in je kinderjaren of je jeugd studeert. Thans is studeren een levenslang proces. Door zijn uniek design is Variable Balans de ultieme stoel voor de leergierige geest.

Met Variable Balans introduceerden Variér meer dan 20 jaar geleden het Balans concept.

Deze ergonomische stoel moedigt een actieve en natuurlijke zithouding aan terwijl er feilloos op je bewegingen wordt gereageerd door de schommelslede van de stoel.

 

Variér Move

Totale bewegingsvrijheid! Move beweegt steeds met u mee.

Hij volgt probleemloos alle bewegingen van uw lichaam. Dit verzekert u de vrijheid om te bewegen in elke richting terwijl u zit!

Move geeft u een bewegingsvrijheid van 360°.

 

 

Variér Active

Gefocust en effectief werken

De zadelvormige zitting van de Variér Active geeft uw benen ruimte en bewegingsvrijheid. Strek ze voor u uit en leun achterover of plaats ze onder u voor een actieve, rechtop zittende werkhouding.

 

De rugleuning biedt u ondersteuning daar waar u het nodig heeft, terwijl de armleuningen uw armen en bovenlichaam ondersteunen wanneer u achterover leunt. De wielen en 360 graden rotatie van de zitting bieden u de gewenste mobiliteit. Met de Variér Active kunt u zich al zittend verplaatsen, waarbij uw lichaam en geest optimaal kunnen functioneren.

 

Om u op uw werk te kunnen concentreren, heeft u een juiste en actieve zithouding nodig die ervoor zorgt dat u comfortabel en effectief kunt werken. De Variér Active zorgt ervoor dat u lekker kunt doorwerken in een harmonieuze sfeer en met voldoening kunt terugkijken op een comfortabele en efficiënte dag op het werk.